Smykkeikoner

Du kender sikkert problemet med, at de fleste af dine smykker ligger i en æske eller skuffe, når du ikke bruger dem. Hvorfor ikke lade dem indgå i et kunstværk, så de kan pynte, også når du ikke bruger dem? Måske de ligefrem kan fortælle en vigtig historie, mens det hænger på væggen?

 

Vi skal lave små ikoner til smykker, så de har et sted at bo. Vi bruger små træplader, som vi pynter med maling, papir, tekst, metal og andre spændende sager. Til sidst sætter vi et søm i, så smykket kan hænge smukt og blive en del af helheden.

Har du lyst til at lave et nyt smykke, er der også rig mulighed for det – se eksempler nederst på siden. Der kan arbejdes i forsølvet kobbertråd og med en emajle, der bare skal varmes på en brødrister.

 

Praktiske oplysninger

Tid: Lørdag den 22. september kl. 10-15

Pris: 250 kr. 

Tilmelding: Senest 17. september til helle.noer(at)indremission.dk eller på 3029 7506

Medbring: Madpakke + malertøj + evt. smykke 

Min. 5 og max. 12 deltagere

Kalender

21.06.2018

Sommer-krea-dage

Lyst til at lege? Sammen med andre? Kom frisk den 24.-25. juli.


21.06.2018

Smykke-ikoner

Lever dine smykker et trist liv i en skuffe? Få dem op på væggen i en smuk ikon, så de fortæller en historie, også når de ikke er i brug.


21.06.2018

Kunststafet

Deltag i vores kunststafet, som vises frem i 2019 - men som skal produceres nu. Mange medier er mulige: Skulptur, maleri, foto, film, musik osv. - du bestemmer selv. Skynd dig at tilmelde dig for at få den måned, du ønsker.


21.06.2018

Aktuel udstilling

Oplev værker af 7 kunstnere, der arbejder på hver deres måde og med hver deres materialer.