Hago Pedersen

Søndag den 15. august 2021 byder Galleri Bibelland velkommen til Hago Pedersens farverige og alsidige værker.

Hago skriver om sig selv:

Jeg er uddannet ergoterapeut - nu pensionist. I sommerhalvåret bor jeg på Norddjurs, hvor jeg har mit atelier. Om vinteren arbejder jeg med maleri fra min bopæl i Viborg.

Fra barnsben har jeg været en ivrig tegner og maler. Interessen for kunst er vokset i takt med alderen. Jeg har anvendt kunsten i mit arbejde som ergoterapeut. I de senere år er meget tid gået med udstillinger, og der har været tid til kortere kurser på Århus kunstakademi.

Min motivverden er meget alsidig og veksler fra tid til anden. Den er ikke låst eller fastgroet i en bestemt retning - det synes jeg vil blive for kedeligt! Jeg skifter tema og stil, for hele tiden at være top engageret i det jeg står med. I perioder maler jeg ekspressivt og abstrakt. Til andre tider rolige landskaber og finurlige bymiljøer.

Den største del af min billedproduktion har klangbund i Ny- og Gl. testamentes episoder og dramatiske hændelser. Oftest udtrykt farverigt og figurativt.

I mine malerier forsøger jeg at fortælle bibelhistorie, ud fra de bibelske personer og passager der rører mig og vækker til fornyet tro, håb og liv.

Det talte og skrevne ord er én vej til at begribe Guds- og menneskers væsen. Billedsproget er en anden vej - et visuelt medie til at komme væk fra overfladen ned i dybden - fra hovedet ned i hjertet. Fra teori til oplevet værdi.

Besøg Hagos hjemmeside her eller - endnu bedre - kig forbi Galleri Bibelland og se hans billeder "live".

I caféen udstiller Kristian Rouland Andersen 10 fotos, som tilsammen udgør en illustration af Fadervor.

Nikodemus
Lysstrejf over marken
Omsluttet

Kalender

15.07.2021

Så åbner vi igen!!!

Galleriet har åbent hver søndag fra 14-17 indtil november. Kig forbi og se Hago Pedersens farverige billeder!


03.08.2021

Husk Coronapasset!

Caféen er åben, så alle besøgende skal fremvise gyldigt Coronapas!