Thorbjørn Brunander Sund

Palmesøndag den 10. april 2022 byder Galleri Bibelland velkommen til den 48-årige naturfotograf Thorbjørn Brunander Sund fra Tistrup i Vestjylland, som udstiller et udvalg af sine naturfotos frem til eftersommeren.

Thorbjørn har arbejdet med fotografering på halvprofessionelt plan de sidste 25 år, men har haft interessen siden 4-års alderen.

Han færdes meget i de syd- og vestjyske landskaber samt vores nabolande med sit kamera eller flyver med sin drone over seværdige motiver.

På udstillingen viser han eksempler på dyr, fugle, blomster og landskaber, som er blevet indfanget og omsat til lærred- eller plakattryk. Thorbjørn arbejder med alt fra vidvinkel til store landskabspanoramaer over macroobjektiv ved blomster og insekter til lange teler for at komme tæt på spændende fugle og dyr.

En sektion i udstillingen er optaget på den tyske Nordsø-ø Helgoland, som er et af hans yndlingsrejsemål, hvor han kommer tæt på sæler og suler. Gæsterne på udstillingen får også eksempler på fotografens store interesse for nærmøder med rådyr, som han specielt møder på Endelave. En stribe billeder har sol og silhouetter som hovedtema. Og der bliver også plads til at komme i fugleperspektiv, da Thorbjørn ofte anvender flyvemaskine og drone til at få overblik over sine motiver.

Thorbjørn Brunander Sund

Kalender

10.04.2022

Galleriet åbner Palmesøndag

Fernisering søndag den 10. april kl. 14-17 med naturfotografen Thorbjørn Brunander Sund