Peer Laigaard

Da Peer for få år siden begyndte at male, tog han fat i en spartel, og den har fulgt ham lige siden. Den giver hans store og farverige billeder et "groft" udtryk, men forhindrer ham ikke i at udtrykke sig med stor elegance.

Peers malerier er nærmest eksplosive og fulde af varme og lys - de ønsker at bringe bud om Guds velsignelse, for uden den himmelske forbindelse bliver menneskelivet fattigt og ensomt. Med sine billeder vil Peer "male himlen ned på jorden" - og gør det ved at male billeder, hvor himmel og jord på forunderlig vis hænger sammen.

Se flere af Peers billeder på www.sallingkunst.mono.net 

 
 
 

Jørgen Lisborg

Påskebudskabet
Velsignelse
De tomme kors

Jørgen Lisborg har tegnet og malet siden han var dreng, og hans kunstneriske karriere startede med pastel-tegningerne i 70'erne. De har bragt ham langt ud over Danmarks grænser til internationale Bienaler i både Polen og Spanien og er senest blevet optaget på en Bienale i Frankrig i september. Sideløbende er repertoiret blevet udvidet med acrylmaling og bronzearbejder, og udstillingen i Galleri Bibelland viser lidt af hvert.

Jørgens malerier er inspireret af naturoplevelser, der ofte tolkes ind i nye sammenhænge, mens hans bronzer bevæger sig mere konkret i det symbolske og religiøse rum. Hans primære drivkraft er kærligheden til at fremstille smukke ting - og det lykkes så sandelig!!!

Kalender

04.07.2023

Efterår 2023

Resten af året udstiller Birthe Jespersen og Alberte Grube Bojesen i galleriet.