"Fortolk en skulptur" + billeder fra Kristelig Handicapforenings beboere

Hvordan mon de billeder ser ud?
Ét af de mange fine forslag

I efteråret 2015 havde vi igen en fælles-udstilling, hvor alle havde mulighed for at deltage. Der var sat fokus på 5 af Gerts skulpturer, og kunstnerne blev inviteret til at fortolke i deres eget medie inspireret af formen, strukturen, farven, ideen eller hvad de ellers er blevet optaget af.  

Det blev til mange forskellige bud og medier: Malerier, træskulpturer, collage, Powertex og transparent pakketape, som tilsammen gav mulighed for at opleve Gerts velkendte skulpturer få nyt liv og nye betydninger. 

Venskabs-billeder

I gang med arbejdet
Sidste hånd på værket
Venskab!

Cafeen og gangen bød alle velkomne i galleriet med en festlig udstilling af malerier fra en workshop afholdt for Kristelig Handicapforenings beboere i foråret 2015.

Temaet var venskab, og det blev belyst på forskellige og farverige måder gennem de 10 deltagende værker.

Det var de to billedkunstlærere Jane Andreasen og Geske Marie Skot-Hansen fra Kunstnerhuset Karavana i Århus, der med kyndig vejledning havde hjulpet beboerne til at sætte både ord og farver på  begrebet "venskab".

Kalender

27.03.2018

Kunststafet

Deltag i vores kunststafet, som vises frem i 2019 - men som skal produceres nu. Mange medier er mulige: Skulptur, maleri, foto, film, musik osv. - du bestemmer selv. Skynd dig at tilmelde dig for at få den måned, du ønsker.


27.03.2018

Aktuel udstilling

Oplev værker af 7 kunstnere, der arbejder på hver deres måde og med hver deres materialer.