Helle Noer og Jette Nilsson

Noer og Jette har i mange år malet i samme malergruppe, og selvom den ligger på is for tiden, udstillede de i efteråret 2017 deres billeder sammen i Galleri Bibelland.

Helle Noer

I galleriet udstillede Helle Noer sine farverige billeder, der kalder på eftertanke og refleksion. Som regel er motivet klart defineret, men sammensat af forskellige elementer og størrelser, der gør, at man aner en anden betydning end den umiddelbare. En slags naturalistisk surrealisme præger billederne, der også spiller meget på det, man ikke kan se men må tænke og fantasere sig til.

Noer har malet i mange år og er i sin rastløshed hele tiden på jagt efter nye teknikker. Lige nu er hun optaget af uforenligheden mellem den vandbaserede acrylfarve og spraymalingens heftige opløsningsmidler - de afskyr hinanden og giver fantastiske former og strukturer i billedet. Modsætninger mødes og smukke billeder opstår!

Da rev du sløret bort

Motivmæssigt er hænderne stadig kraftigt overrepræsenteret - hænder især som symbol på den usynlige Guds handlinger. Hænder var det første, Noer for alvor begyndte at tegne i 1987, og de har fyldt hendes billeder lige siden. Der var dog også andre motiver at se på udstillingen.

Kærlighedsgnisten
The greatest story

Jette Hertel Nilsson

Jette er uddannet billedkunstlærer og udstillede i café og gang - en kavalkade over naturen og menneskene i både Danmark og Bangladesh, som Jette har besøgt. Jette er til de store naturscenerier ved havet malet med fin fornemmelse for de mange farvenuancer - og til ansigtstrækkenes landskaber hos både ung og gammel.

 
 
 

Kalender

21.06.2018

Sommer-krea-dage

Lyst til at lege? Sammen med andre? Kom frisk den 24.-25. juli.


21.06.2018

Smykke-ikoner

Lever dine smykker et trist liv i en skuffe? Få dem op på væggen i en smuk ikon, så de fortæller en historie, også når de ikke er i brug.


21.06.2018

Kunststafet

Deltag i vores kunststafet, som vises frem i 2019 - men som skal produceres nu. Mange medier er mulige: Skulptur, maleri, foto, film, musik osv. - du bestemmer selv. Skynd dig at tilmelde dig for at få den måned, du ønsker.


21.06.2018

Aktuel udstilling

Oplev værker af 7 kunstnere, der arbejder på hver deres måde og med hver deres materialer.