Arnt Uhre

Kunstneren Arnt Uhre har malet billeder med kristent tema i mange år - især er hans fængende Kristus-billeder velkendte af mange, men han har også beskæftiget sig med andre vinkler på den kristne historie. I 2016 udkom bogen "I Kristus" på Lohses forlag - en billed- og refleksionsbog med 57 af Arnts skitser, og det var en del af skitserne fra denne bog, der kunne nydes i fuld størrelse i galleriet. 

 

De udstillede skitser er tegnet med kul på papir og giver dermed et godt indblik i kunstnerens arbejdsmetoder. Kraftige, sorte streger veksler med bløde, udtværede grå flader og hvide glimt, hvor kullet er visket af papiret igen - et meget levende udtryk, som kun dygtigt udførte skitser kan give det. Her ser man nerven i Arnt Uhres billeder - og genkender udtrykket fra hans malerier, hvor også stregen levende kommer til udtryk i en slags malede skitser. 

Alfa og Omega
Indvielsen
Pottemageren

Kalender

27.03.2018

Kunststafet

Deltag i vores kunststafet, som vises frem i 2019 - men som skal produceres nu. Mange medier er mulige: Skulptur, maleri, foto, film, musik osv. - du bestemmer selv. Skynd dig at tilmelde dig for at få den måned, du ønsker.


27.03.2018

Aktuel udstilling

Oplev værker af 7 kunstnere, der arbejder på hver deres måde og med hver deres materialer.