Fællesudstilling

I 2018 valgte vi at præsentere en fællesudstilling med 7 kunstnere, der arbejder indenfor forskellige områder, for at få en god bredde med mange spændende vinkler.

Udstillingen skabtes af følgende kunstnere:

Ketty Dahl

Ketty maler både landskabsmalerier og billeder med bibelske motiver, og på denne udstilling får vi et udpluk af meget dramatiske, bibelske billeder i klare, lysende farver.

Se flere af Kettys værker på www.moldahlgaard.dk

 

 

Steen Rughave

Steen er sognepræst i Nordjylland og har puslet med både maleri og ler gennem mange år. Efter en længere pause har han nu fundet gejsten frem igen og boltrer sig med vilde penselsstrøg og finurlige fortællinger.

Sonja Vagner

Sonja arbejder med raku-keramik, som sættes sammen med gammelt metal til spændende ikoner. Ofte arbejder hun i serier, og på denne udstilling har hun især beskæftiget sig med påsketemaet og forskellige porte.

Karna Vestergaard

Karna arbejder med maleri og er inspireret af mange forskellige ting, såsom oplevelser, genstande, lyde og især udenlandsrejser. Til denne udstilling er det temaer som "Univers", "Getsemane-vinduet og Golgata-vinduet" samt "En rose så jeg skyde", der kommer på væggene.

Se flere af Karnas værker på www.karnavestergaard.dk

Irma Brondbjerg

Irma er fast udstiller i vores butik med sine ikoner og malede sten, men på denne udstilling har hun overgået sig selv med en sand overflod af skønne håndtegnede billeder på papir med farvelagte motiver og kloge ord om livsvisdom. Billederne er alle indrammede og festlige at hænge op på alle de steder, hvor man lige har brug for et farverigt indspil i sit liv.

Se mere om Irma på www.billedvaerkstedet-herning.dk

Palle Møller

Palle er billedkunstlærer og maler selv ved siden af sit ordinære job. Ofte er det naturskildringer, men den bibelske verden giver også ofte Palle inspiration til hans billeder, der fortæller, at det at male for ham er en dialog mellem ham, Gud og værket.

Helle Noer

På denne udstilling viser vi Noers arbejde med skulpturlimen Powertex. Værkerne ligner næsten stenskulpturer, men vægten afslører dem, for de er ganske lette. Kombineret med de spindelvævstynde ståltrådsmennesker fortæller de hver deres historie om skrøbelighed i en hård verden - om kamp og om sejr.

Se flere af Noers værker på www.galleri-noer.noernet.dk

 

 

Kalender

08.07.2022

To gange Helle

Kom til fernisering på ny udstilling med Helle Noer og Helle Viftrup søndag den 31. juli kl. 14-17.