Hanne Madsen

Hanne Madsens farverige og personlige malerier fylder salen.

Hanne skriver om sig selv:

Siden jeg var lille, har jeg tegnet og malet, men i 2004 begyndte jeg at arbejde mere intenst med malerier. Jeg har en stor glæde i at male med glade farver og tror på, at det skaber håb og liv i menneskers hjerter.

Jeg sætter ikke nogle grænser for den kreative del - eller sætter mig i en boks og kun maler en slags, men maler det, der er på mit hjerte. Jeg elsker at eksperimentere og prioriterer at der er en udvikling og profetiske inspiration i mine malerier, og jeg har et glædeligt budskab i mine billeder.

Se mere om Hanne og hendesbilleder her: www.hannesartroom.dk

Ann Lund Wahlberg

Ann er spastisk lammet fra fødslen og har derfor altid være hæmmet i sine muligheder for bevægelse. I stedet tegnede og malede hun allerede tidligt dansende og gymnastiske piger, for så følte hun, at hun kunne mærke, hvordan det var at være i en sådan krop.

I mange år var det bare en hobby, men i 1998 fik hun et stipendiat fra De Mund- og Fodmalende Kunstneres Forening og blev så dygtig, at hun derefter blev fuldtidskunstner med eget værksted i København.

Ann ynder at male sarte, poetiske akvareller og akrylbilleder med et budskab om håb og glæde over livet. Hun elsker at male engleballerinaer, der med deres høje hæle og ballettrin danser rundt på lærredet og minder os om, at vi med vores ord og væremåde kan være som engle for hinanden og dermed gør livet lettere og sjovere for dem omkring os. Alle har vi værdi og er unikke.

Se mere om Ann og hendes billeder her: www.annlund.dk

Kalender

11.08.2024

Efterår 2024

Fernisering den 11. august kl. 14 på udstilling med Tanja Wølk Kjærgaard og Villy Jakobsen